Понад півсотні волинян хочуть у кадровий резерв Президента

53 волинянина, серед них: 36 - державні службовці, 6 - посадові особи місцевого самоврядування, 6 - викладачі ВУЗів та керівники шкіл, 2 - лікарі, а також 3 представники підприємств, установ та організацій області подали документи на включення їх до "Президентського кадрового резерву "Нова еліта нації".

Найбільше кандидатів (32) обрали соціально-гуманітарну сферу державного управління, 6 - фінансово-економічну, 6 - сферу інновацій та інвестицій, 5 - сільського господарства, по 2 - паливно-енергетичну та житлово-комунальну сфери, повідомили в Управлінні державної служби Головдержслужби України у Волинській області.

Днями відбулося оцінювання кандидатів у чотири етапи із застосуванням 100-бальної шкали: тестування на предмет володіння загальними та спеціальними знаннями, необхідними вміннями та навичками (40 %); анкетування з визначення морально-психологічних і ділових якостей (10 %); тестування з іноземної мови (10 %); інтерв'ю з метою оцінювання тез публічного виступу, а також рівня мотивації щодо зарахування до Президентського кадрового резерву (40 %).

Рейтинг учасника конкурсу визначається відповідно до суми отриманих балів. Кандидати, які наберуть найбільше балів, проходитимуть співбесіду із представленням публічного виступу у Комісії з питань Президентського кадрового резерву "Нова еліта нації", яку очолює Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін.

Остаточне рішення щодо зарахування осіб до Президентського кадрового резерву "Нова еліта нації" Комісія прийме до 15 листопада цього року.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>