На Волині семирічний хлопчик працював інспектором ДАІ (ФОТО)

У Луцьку стартував проект "Мрії майбутньої держави", участь у якому взяли працівники Державтоінспекції Волині. Його реалізовують Волинська обласна громадська організація "Твори добро" та спілка громадських організацій "Молодіжна платформа".

Семирічний Артур, учень загальноосвітньої школи №19 міста Луцька, вирішив стати працівником дорожньо-патрульної служби. У день, коли в рамках проекту проводилася фотосесія, хлопчик перебував на справжній службі з працівниками взводу із забезпечення супроводження роти ДПС УДАІ у Волинській області. При цьому Артура цікавило все: службовий автомобіль, формений одяг, жезл і особливості спілкування з водіями, зокрема тими, хто порушив Правила дорожнього руху, розповіли в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Хлопчик разом із інспектором наряду проводив роз'яснювальну роботу щодо дотримання правил проїзду пішохідних переходів. Малюк розповідав водіям, що дітей потрібно обов'язково пропускати.

На запитання інспекторів, чому він вирішив обрати досить серйозну і відповідальну професію, Артур відповів:

- У моєму житті було два неприємних випадки, коли я переходив проїзну частину на пішохідному переході, і мене ледь не збила автівка. Тому після цього я вирішив, що буду нести службу на дорозі, аби всі школярі безпечно почували себе на шляхах області.

Водії в свою чергу досить чемно і з розумінням віднеслися до такого "нововведення".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>