МММ Сергія Мавроді збирається підкорювати Китай

Творець найбільшого на пострадянському просторі "лохотрона" за старе відсидів, але від улюбленої справи не відступився. Відроджене їм МММ третій рік без перешкод вивертає кишені одних і збагачує інших. І хоча суд заборонив Мавроді займатися фінансовою діяльністю, зупинити його в Росії доки ніхто не намагається, тому він освоює простори Азії. Адже він, як Остап Бендер, "шанує кримінальний кодекс". Але саме до Кримінального кодексу в Україні можуть внести зміни, які дозволять афериста посадити, повідомляє інформаційно-аналітичний портал Inpress.ua.

Нині погляд великого махінатора звернутий до Азії. В Індії трьох росіян звинувачують в шахрайстві і валютних махінаціях. Глава індійської філії МММ Олексій Муратов і його співробітники Денис Розанов і Андрій Кілін були заарештовані поліцією штату Ассам після скарги, що поступила від їх "клієнта" в Мумбаі. За найскромнішими оцінками, "будівельники пірамід" встигли вивудити у індійців більше $2,6 млн, але, за словами слідчих, швидше за все, ця сума далеко не остаточна. МММ в Індії працювала під виглядом благодійної організації.

"У Китаї ми теж почнемо найближчим часом, - сказав Мавроді. - Зараз ми починаємо у багатьох інших країнах, найближчим часом ви це усе побачите".

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>