Червоному Хресту України – 95 років

Товариство Червоного Хреста України вже відсвяткувало свій 95-й день народження. Ювілейну дату відзначили на Волині, де регіональну організацію очолює Валентина Пришко.

 На урочистості прийшли заступник голови Волинської обласної ради Валентин Вітер, начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Ігор Ващенюк, начальник управління охорони здоров'я Луцької міської ради Федір Кошель, духовенство та представники районних відділів Товариства Червоного Хреста.

Незважаючи на досить юний, як для такої структури, вік на сторінках історії найпотужнішої у світі благодійної організації написано чимало вдячності за хороші справи. Тож не дивно, що працівники Червоного Хреста на Волині, як і їхній керівник, отримали нагороди від обласної та столичної влади.

- Уже минуло 95 років відтоді, як на теренах України народилася така необхідна для чималої кількості людей організація. Уже 18 літ спливло від того часу, коли я стала керівником волинського відділення Товариства Червоного Хреста. Серед нас є люди, які працюють тут понад 30 літ. І не просто працюють, а віддають частинку себе, своєї душі, - зазначила Валентина Пришко.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>