Остання перевірка перед матчем у Чорногорії залишила багато запитань (фото, відео)

Україна ? Камерун - 0:0

Україна: Пятов - Морозюк (Степаненко, 46), Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Ротань, Гармаш (Едмар, 77), Ярмоленко (Гусєв, 46), Селезньов (Федецький, 46), Коноплянка, Зозуля (Ковпак, 87).

Камерун: Нджок - Шеджу, Нкулу, Нункеу (М. Матіп, 79), Бедімо, Ено, Овертом, Лое (Мбіа, 74), Муканжо, Ало'О Ефулу (Олінга, 86), Абубакар

Попередження: Хачеріді ? Шеджу.

Національна збірна команда України провела товариський матч з командою Камеруну на НСК "Олімпійський" у Києві.

Поєдинок проходив у рівній боротьбі, й біло помітно, що команди стараються економити сили. Суперники обмінювалися нечисленними моментами, і лише у кінцівці зустрічі українці спробували вирвати перемогу, притиснувши суперника до власних воріт. Дві нагоди вирвати принести Україні перемогу мав Роман Зозуля, але змарнував обидві.

Відзначимо, що головний наставник українців Микола Фоменко не продемонстрував якихось тактичних новинок. З нових футболістів, кого тренер використав у цьому матчі слід відзначити появу Олександра Ковпака, але він провів на полі всього кілька хвилин, тому якогось враження від своєї гри не залишив.

7 червня збірна України у Подгориці проведе важливий матч відбору на чемпіонат світу 2014 року з командою Чорногорії. У цьому поєдинку українців влаштує лише перемога, поразка фактично закриває збірній шлях до світового футбольного форуму.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відео: watch?v=pWpHxe_SZ6Q&feature=player_detailpage.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>