Боротьба за землю завершилась криміналом

Майже 22 тисячі гривень матеріальної та моральної шкоди доведеться сплатити лучанину за те, що побив сусіда. Луцький міськрайонний суд визнав винним чоловіка у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження та призначив йому покарання у виді п’яти років позбавлення волі. Як повідомив прокурор прокуратури міста Луцька Дмитро Чубко, на підставі ст. 75 КК України суд звільнив чоловіка від відбуття призначеного покарання, якщо той протягом 3 років не вчинить нового злочину.

Конфлікт між чоловіками виник на побутовому грунті перед приїздом виконавчої служби, яка мала би знести самочинне будівництво на подвір’ї. Через це майно суперечки не втихають майже 10 років.

У результаті чергової сварки між чоловіками, яка призвела до бійки між ними, один із них опинився на лікарняному ліжку. 32-річний підприємець спочатку шарпав свого сусіда, тоді намагався перекинути його через металеву сітку, потім ударом руки пошкодив йому ліве око. Згідно з висновками експертів чоловік втратив працездатність на 35%.

Втім, на сьогоднішній день судова тяганина стосовно розподілу землі триває, справа перебуває у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>