Газована вода не втамує спрагу

З приходом спекотного літа ми все частіше купуємо різні напої, аби втамувати спрагу. Однак найкращий вибір – це чиста джерельна вода. А от про газовану краще взагалі забути.

Чи не кожного дня вчені усього світу заявляють про свої відкриття, якими шокують суспільство, змушуючи задуматися багато над чим. Гарвардські, наприклад, доводять, що вживання солодких газованих напоїв та рання смерть мають пряму залежність. Надмірне захоплення такою водою найчастіше призводить до діабету, який зараз найпоширеніший у всьому світі. Газовані напої внаслідок високого вмісту цукру обов’язково спричинять ожиріння, якщо ними зловживати.

Вчені роблять акцент на тому, що це більше проблема дітей та молоді. Багато батьків часто купують своїм чадам газовану воду, не задумуючись про наслідки, звертаючи свою увагу частіше на куріння, перегляд порно чи розпивання алкоголю.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>