Військовослужбовці просять розібратися, куди поділися гроші на придбання квартир

Під час 41-ої сесії Луцької міськради депутат від ВО "Свобода" Олег Чернецький скерував запит до міського голови Луцька та начальника Держфінінспекції у Волинській області з приводу зловживань при розподілі квартир для колишніх військовослужбовців.

Олег Чернецький повідомив, що до нього звернулись колишні військовослужбовці, офіцери запасу, котрі стверджують, що протягом багатьох років перебування на черзі щодо забезпечення житлом їм так і не вдалось його отримати. Мало того, заявники стверджують, що розподіл квартир відбувається вкрай не прозоро й не публічно.

Зокрема в одному із звернень сказано, що у 2008 році на реалізацію Програми забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас або відставку до бюджету міста надійшло 2506 тис. грн. субвенції з держбюджету. В той же час протягом 2008-2012 років для забезпечення житлом військовослужбовців запасу та у відставці, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі Луцької міської ради придбано лише одну квартиру.

У зв'язку з вказаними обставинами свободівець звернувся до міського голови Луцька та до начальника Держфінінспекції у Волинській області з проханням надати інформацію про використання коштів в розмірі 2 мільйони 506 тисяч гривень, які були перераховані до міського бюджету у 2008 році на фінансування видатків щодо реалізації Програми забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас або відставку.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>