Тимошенко не хоче єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах і просить припинити акцію “Вставай, Україно!”

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко виступає проти висування єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах в 2015 році, якщо вибори будуть у два тури. Про це йдеться у її листі, опублікованому на сайті "Батьківщини". "Вважаю, що висунення єдиного кандидата від опозиції на президентські вибори не тільки не потрібно, але й вкрай шкідливо для перемоги", - пише Тимошенко. Також Тимошенко заявила, що "потрібно добитися максимальної мобілізації українців проти правлячої Сім'ї в першому турі президентської виборчої кампанії". "Таку мобілізацію набагато краще проведуть декілька потужних команд справжніх кандидатів у Президенти України від опозиції, ніж одна така команда", - передає слова Юлії Тимошенко "Українська правда".

Окрім того Тимошенко закликала опозиціонерів припинити акції "Вставай, Україно!". На її думку, вони малоефективні. Також Тимошенко засудила розкручування владою "антифашистської" теми.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>