“Швидкі” обладнають “тривожними кнопками”

Після трагедії, яка сталася 24 травня в Запоріжжі, коли чоловік облив кислотою і напав з сокирою на бригаду медиків, що прибула за викликом, було ініційовано питання про посилення охорони медичних працівників, які працюють на "швидкій допомозі".

Трагедія в Запоріжжі забрала життя 29-річної вагітної жінки, що працювала фельдшером. Ще один фельдшер і лікар знаходяться в лікувальних установах. Чоловік, що скоїв цей жорстокий злочин, перебував на обліку у психіатра.

У Запоріжжі операторам, що приймають виклики "швидкої допомоги", уже рекомендують повідомляти в міліцію про випадки виїзду медиків до осіб вищезгаданих категорій. Можливо, що до таких пацієнтів разом з медиками виїжджатимуть і співробітники міліції. Передбачається також обладнати карет "швидкої" "тривожною кнопкою", за допомогою якої можна буде викликати співробітників міліції.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>