Наклав на себе руки працівник Ягодинської митниці

У себе вдома вчинив самогубство 52-річний інспектор митного поста "Ковель" Ягодинської митниці Петро В., який проживав із дружиною, дорослими сином та донькою у селищі Люблинець Ковельського району, повідомляє "Волинь-нова".

Трагедія сталася у вівторок близько 15-ої години. Знайшов батька повішеним син, який викликав "швидку допомогу". Але медикам залишилося тільки констатувати смерть. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група міліції. Відомо, що того дня в нього був вихідний. За словами першого заступника начальника Ковельського міського відділу внутрішніх справ Івана Туся, передсмертної записки покійний не залишив.

За неофіційною інформацією, Петро В. вимушено написав заяву на звільнення, що пов'язано із реорганізацією Ягодинської митниці та ймовірним скороченням штату. Колеги згадують його добрим словом, як сумлінного працівника.

А в Ягодинській митниці Міндоходів повідомили, що старший інспектор митного поста "Ковель" Ягодинської митниці Петро Войчук не писав заяву на звільнення в зв'язку із реорганізацією Ягодинської митниці. Тим більше, у цьому випадку не йдеться про вимушене звільнення чи психологічний тиск. Більш того, старшому інспектору митного поста "Ковель" Ягодинської митниці Петру Войчуку нібито збирались запропонувати аналогічну посаду після реорганізації органу Держмитслужби України у Ягодинську митницю Міндоходів. Йому, як і решті співробітників Ягодинської митниці, вручили лише повідомлення про наступне вивільнення, як це вимагає ст.49 ? КЗпП, повідомляє "ПроКовель" (http://www.prokovel.com/kovel-4565.html).

Головне управління Міндоходів у Волинській області висловило співчуття рідним, близьким та колегам загиблого.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці з'ясовують обставини, через які чоловік вкоротив собі життя.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>