Хуторяни власними силами відбудували дорогу

Дорога до хутора Підлісне Самари-Оріхівської сільської ради була вкрай розбитою? і не один власник транспортного засобу потерпав від глибоких вибоїн. А водії рейсової маршрутки часто навіть не хотіли через це заїжджати у населений пункт.

Ініціатором ремонту дороги виступила молодь. По хутору кинули клич про загальну толоку. Відгукнулися усі жителі. Здавали кошти, хто скільки міг, в основному по 50 гривень, на які закупили майже тонну цементу. Згодом до роботи взялися не лише молоді люди, а й жінки, діти і навіть старші хуторяни. Позвозили до дороги все необхідне: генератор, бетонозмішувач, інші знаряддя праці. Жінки та діти збирали з узбіччя щебінь, чоловіки промивали ями, засипали їх зібраним каменем і заливали розчином. А воду відрами носили з рівчака, що поряд. Попрацювали на славу. Задоволені всі, бо тепер можна і пройти гарно, і проїхати без перешкод.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>