У Луцьку підпалили машину помічника народного депутата України Ігоря Палиці

36-річний лучанин Олександр Т. звернувся у Луцький міський відділ УМВС України у Волинській області із повідомленням про те, що поблизу будинку, де він мешкає, виникла пожежа в його автомобілі "БМВ Х5".

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, було проведено огляд місця події, відібрано зразки пожежного сміття для криміналістичного дослідження, повідомляють у СЗГ УМВС України у Волинській області. Відомості про даний факт внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Поки що правоохоронці не називають офіційної версії виникнення пожежі, але швидше за все це підпал. З поінформованих джерел стало відомо, що підпалена престижна іномарка знаходилась у користуванні помічника-консультанта народного депутата України Ігоря Палиці Олександра Товстенюка.

Нагадаємо, що не так давно у Луцьку було кілька резонансних підпалів престижних іномарок. Зокрема згоріли машина депутата міськради Андрія Козюри, а також автомобіль його партнера по бізнесу Сергія Були, які опікувалися варварською реконструкцією кафе "Буратіно". Ці злочини досі не розкриті. Хоча їхнє незаангажоване розслідування, здається, могло б попередити низку інших подій.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>