У Ковелі виділили землю під майданчик для паркуру

У лютому нинішнього року Молодіжний фонд "Наше майбутнє" звернувся до Ковельської міської ради з проханням дозволити побудувати спортивний майданчик та виділити для цього земельну ділянку.

Питання побудови майданчика постало гостро, адже більше 300 спортсменів у місті займаються паркуром та стрітворкаутом, але місця для тренувань у Ковелі немає. Тож ініціативна група на чолі з Сергієм Дружиновичем розробила і подала на обласний конкурс адвокаційних ініціатив проект "Створення якісної спортивної інфраструктури для сприяння фізичному розвитку молоді Ковеля", який, власне, і мав на меті вплинути на місцеву владу для отримання дозволу на побудову спеціалізованого майданчика. Організатори конкурсу, Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив та Міжнародний фонд "Відродження" підтримали проект і виділили фінансування на адвокаційну кампанію.

Виконкомом Ковельської міської ради прийняв рішення про виділення земельної ділянки під майданчик для паркуру та стрітворкауту.

За словами Сергія Дружиновича, майданчик наразі у процесі облаштування і ведеться організація міжрегіональних змагань з цих видів спорту. "Плануємо зустрічати колег з інших областей на новому майданчику вже вкінці червня. Це будуть перші змагання такого рівня на Волині," - каже він.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>