Луцьк виявився фартовим для жіночої волейбольної збірної України

У Луцьку у залі обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися матчі першого кваліфікаційного раунду чемпіонату світу 2014 року серед жінок у групі D.

Волинські прихильники волейболу мали змогу побачити матчів за участю збірних України, Молдови, Албанії та Угорщини.

У першому поєдинку українки, серед яких була й представниця ВК «Континіум-Волинь-Університет» Інна Молодцова, розгромили албанок - 3:0. В наступному поєдинку з таким же рахунком були подолані й молдаванки. А у заключний день змагань відбулася вирішальна зустріч між збірними України та Угорщини, які на той момент мали максимальний доробок – по 6 очок. Луцькі стіни, які були домашніми для українок, допомогли їм виграти цей непростий поєдинок з рахунком 3:1. В результаті збірна України здобула пряму путівку одразу до третього кваліфайну, а угорки спробують пробитися туди через сито втішних фіналів.

До речі, зовсім скоро українки знов зберуться у Луцька, аби тепер уже зіграти один з вирішальних матчів відбору Євро-2013. Наша команда в боротьбі із командою Франції визначить володаря путівки в фінальну частину. Матчі відбудуться 1 червня в Луцьку та 8-го червня – в Сен-Д’є-де-Вож. У разі обміну перемогами буде назначений «золотий сет», який і визначить кращу команду.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>