“Карпати” у першу лігу, а “Металіст” на третє місце?

Львівські "Карпати" на своєму офіційному сайті оприлюднили інформацію про мега-розпродаж своїх футболістів. На трансфер виставлені: Мартін Богатінов, Олександр Ільющенков, Ґреґор Балажіц, Іван Мілошевіч, Ігор Пластун, Ігор Ощипко, Володимир Бідловський, Сергій Гаращенков, Муртаз Даушвілі, Олег Голодюк, Ігор Худоб`як, Семір Штіліч, Володимир Гудима, Павло Кьонз, Арман Кен Елла, Сергій Зеньов, Леван Кенія, Михайло Кополовець, Марселіньо. На такий крок керівництво пішло нібито через незадовільні спортивні результати за підсумками сезону.

Проте журналісти різних видань шукають інші причини такої поведінки ФК "Карпати". Причина великого розпродажу, може критися у тому, що керівництву клубу вже став відомий вердикт Спортивного арбітражного суду Лозанни щодо апеляції "Карпат" і "Металіста" у справі про договірний матч.

Як пише Прессинг, це означає, що з обох команд можуть зняти по дев'ять очок в турнірній таблиці чемпіонату України- 2012/13. У свою чергу, це обернеться вильотом "Карпат" в першу лігу і пониженням "Металіста" на підсумкове третє місце, що позбавить клуб участі у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Рішення по справі "Металіст"-"Карпати" мають оголосити 31 травня.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>