«Мінером» Верховної Ради виявився не волинянин

22 травня о 3 годині ночі на телефон спецлінії «102» чергової частини ГУ МВС України у Києві зателефонував невідомий, який повідомив - «Під Верховною Радою України закладено бомбу».

На місце події негайно виїхала оперативно-слідча група СБУ, МВС та ДСНС України. У ході обстеження приміщень та прилеглої території будь-яких вибухових пристроїв виявлено не було. Проте з’ясували, що дзвінок надійшов з Волинської області, повідомили у прес-групі СБУ.

Зрештою співробітники СБУ встановили та затримали зловмисника. Ним виявився ніде не працюючий 33-річний мешканець Рівненської області, який на момент здійснення дзвінка перебував в одному з населених пунктів Волині. Він пояснив, що був на підпитку.

Правоохоронними органами відкрито кримінальне провадження за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>