“Баварія” зробила Тимощука володарем кубка чемпіонів (відео)

"Боруссія"-"Баварія" - 1:2

Голи: 0:1 - Манджукіч (59), 1:1 - Гюндоган (68, пен.), 1:2 - Роббен (89).

"Боруссія": 1. Вайденфеллер, 15. Хуммельс, 29. Шмельцер, 4. Суботіч, 6. Бендер (Шахін, 90+1), 11. Ройс, 16. Блащиковскі (Шибер, 90+1), 26. Піщек, 8. Гюндоган, 9. Левандовскі, 19. Гросскройц.

"Баварія": 1. Нойер, 4. Данте, 17. Боатенг, 21. Лам, 10. Роббен, 27. Алаба, 31. Швайнштайгер, 8. Мартінес, 7. Рібері (Луїс Густаво, 89), 9. Манджукіч (Гомес, 90+2), 25. Мюллер.

Попередження: Гросскройц (73) - Данте (29), Рібері (72).

У Лондоні на легендарному стадіоні "Уемблі" відбувся фінал Ліги Чемпіонів. Його прозвали "німецьким", оскільки за трофей змагалися перша і друга команди Німеччини - мюнхенська "Баварія" лучанина Анатолія Тимощука і дортмундська "Боруссія". Сильнішими, як і у внутрішній першості виявилися мюнхенці. Хоча перемога з рахунком 2:1 далася їм не без проблем. Вирішальний гол був забитий на передостанній хвилині.

Анатолій Тимощук, хоч і був у заявці на гру серед запасних, проте шансу вийти на поле не отримав. Тож долучився до партнерів після фінального свистка, щоб разом відсвяткувати перемогу. Лучанин вчергове відзначився патріотичною поведінкою. Аби український внесок у перемогу "Баварії" був якомога помітнішим, шарф національної збірної України Анатолій подарував Бастіану Швайнштайгеру, а німецький півзахисник під час урочистостей з ним не розлучався.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ї

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відео голів (3 штуки).watch?feature=player_embedded&v=xiT0wLDYhlM

 

watch?v=EZaD2RbTWLc&feature=player_embedded

 

watch?v=amqP2UYktHI&feature=player_embedded

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>