Гей-парад таки заборонили

Схоже, що заплановане на 25 травня в українській столиці проведення гей-форуму "Київ Прайд-2013", все-таки не відбудеться. Такий висновок можна зробити після появи сьогодні рішення Окружного адміністративного суду міста Києва, який заборонив проведення будь-яких заходів, окрім передбачених програмою святкування Дня Києва, повідомляє сайт.

Рішення про заборону проведення заходів в українській столиці 25 травня було озвучено головуючим суддею Окружного адміністративного суду міста Києва Аріною Літвіновою. Нагадаємо, що з проханням заборонити заходи, окрім передбачених програмою святкування Дня Києва, в судову інстанцію звернувся департамент громадських комунікацій Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що до позову Київської міської державної адміністрації були прикладені листb релігійних і інших організацій, які просили не допустити проведення акції сексуальних меншин.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>