Ставить діагноз і лікує п’явками

Медик зі Здолбунова... кашляє, якщо людина має негативну енергетику

Через руки Ніни Нечипорук зі Здолбунова Рівненської області пройшли тисячі людей. Жінка понад 50 літ працювала фельдшером на одному із заводів. А коли вийшла на заслужений відпочинок, то стала лікувати за допомогою нетрадиційної народної медицини. Вона переконана: якби поєднали науку і знання, які передаються від покоління до покоління, то в Україні було б значно менше хворих. А поки що деякі представники офіційної медицини з недовірою ставляться до методів лікування Ніни Іванівни. Хоча її пацієнтами були і вчителі, і оперні співаки, і духовенство, і навіть... самі лікарі.

Чуже лукавство впливає на жінку

Пацієнти Ніни НЕЧИПОРУК п’явок бояться, але на процедури ходять

Пацієнти Ніни НЕЧИПОРУК п’явок бояться, але на процедури ходять

Ніні Іванівні далеко за сімдесят. Однак вона виглядає значно молодшою і каже, що жодного разу в лікарні не лежала, хіба що тільки тоді, коли народжувала дітей. Вона надає перевагу нетрадиційним методам лікування, хоча аж ніяк не заперечує офіційної медицини. Адже й сама за фахом фельдшер, має понад 50 років стажу: завідувала оздоровчим пунктом на авторемонтному заводі. І вже тоді цікавилася травами, які ростуть на наших луках та в лісах, а хворим робітникам ставила п’явки.

– Тоді, – каже, – не було таких хвороб, як тепер. І діагноз можна було поставити значно швидше. Хоча й зараз це не проблема. Я від природи маю високе біополе. Дізналася про це 20 літ тому: коли відпочивала в Криму, там на одному з апаратів його визначали. Коли я до нього підійшла, то лікар сказав: «Відійдіть, ви вивели з ладу прилад…» І додав, що я можу ставити діагнози. Взагалі, я дуже реагую на людей – з цим важко жити. Особливо на тих, у кого негативна енергетика. Це люди хитрі, лукаві. Через них нападає кашель. Ось недавно зателефонувала жінка з Італії. А я не перестаю бухикати. Вона порадила: «Лікуйтеся, Іванівно...» А я ж не можу сказати, що я через неї так кашляю. Не дивлюся «Битву екстрасенсів», будь-що про Кашпіровського, бо одразу починає боліти голова.

Ніна Нечипорук два роки вчилася на курсах біоенергодіагностики та народної медицини. В інституті нетрадиційної медицини у Києві пройшла атестацію й отримала ліцензію на свою діяльність.

– Тож працюю офіційно, сплачуючи податки, – розповідає жінка. – Хоча було багато перевірок, а дехто й тепер каже, що займаюся шарлатанством. Проте значно більше тих, хто мені довіряє, – люди їдуть, телефонують. Не беруся щось радити оперованим.

– Як Ви вважаєте, чому людина хворіє?

– Ще стародавній лікар Парацельс стверджував, що є дві причини захворювань – травми і щось невидиме із землі. Але ніхто цього не вивчає. Зате полізли в космос. Атомних набудували, а позитивну енергію землі не використовують. Хоча є періоди, коли надра виділяють і негативну енергію. Тільки духовні особи можуть впоратися з тими потоками. Ще люди хворіють не тільки через свої гріхи, але й за гріхи предків. Особливо це стосується раку. Але якщо людина правильно живе, дотримується законів Божих, ходить до церкви, то багато проблем може здолати.

Ніна Іванівна каже, що здоров’я залежить і від того, де людина спить. Її чоловік помер у 37-річному віці. Дружина переконана, що на курсах у Москві (тривали сім місяців) він спав у негативній зоні. Звідти приїхав виснажений, і лікарі вже були безсилі – він помер. Тож жінка радить людям, щоб убезпечити себе, стелити під ліжком бамбукові або житні (солома має бути зібрана не комбайном) килимки. Варто спостерігати й за котом (він ніколи не ляже там, де небезпечно).

Паразити – проблема нашого часу

Ніна Нечипорук ставить діагноз людині методом біолокації. Раніше всі болячки інших відчувала на своїх органах (боліли). Зараз знає, як від цього захиститися.

– Сьогодні настільки людство забруднило землю хімією і нерозумними винаходами, що й хвороб збільшилося. А планета наша в космосі, як рай, тільки ми цього не цінуємо. За це і потерпаємо. Зараз побільшало людей з проблемами хребта, погіршується пам’ять, за кілька місяців виростають кісти. Все це лікується. П’явками і травами, – стверджує Ніна Іванівна. – До аварії на Чорнобильській АЕС в аптеках заготовляли п’явок з наших вітчизняних водойм – по десять копійок за штуку. Зараз доводиться закупляти їх за кордоном: в місяць – до двох тисяч. Використані викидаю у водойми.

Здолбунівський медик стверджує, що за допомогою цього непривабливого створіння (як багато хто вважає) і трав за місяць можна вилікувати аденому, фіброміому, мікроінфаркт, впоратися з бронхітом, кістою та позбутися багатьох інших недуг.

– Зараз майже всі заражені лямбліями, ехінококами. Це проблема нашого часу. Все внаслідок поганого харчування, – переконана. – Усі хочуть в Європу, а вона в Україну скидає весь непотріб. Європейцям земля наша потрібна, а не ми…

Пацієнтами Ніни Іванівни були оперні співаки та священики, вчителі та робітники. І навіть самі лікарі, які перевіряли знання жінки. А згодом стали направляти до неї й своїх пацієнтів (для підтвердження діагнозу). Через її руки пройшли тисячі хворих не тільки з України, але й з Росії, Білорусі.

– Хотілося б уже трохи спокою, бо реклами не потребую. Хочу разом з донькою створити реабілітаційний чи оздоровчий центр, щоб займатися з дітьми, пенсіонерами і вчити їх, як харчуватися, вберегтися від паразитів в організмі, як визначати негативні зони землі. Адже кожна людина сама повинна турбуватися про те, як вона живе, що їсть і як ставиться до навколишніх і природи.

Марія ДУБУК,

Рівненська область

Фото автора

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>