Гра “Волинь”-”Кривбас” не відбудеться – гості не мають грошей на поїздку до Луцька

Футбольного свята з приводу закриття футбольного сезону у Луцьку не буде. Адміністрація ТОВ "ФК "Кривбас" (Кривий Ріг) поінформувала ФК "Волинь" про те, що через важкий фінансовий стан, в якому наразі перебуває криворізький клуб, "Кривбас" змушений відмовитися від проведення 26 травня у Луцьку матчу 30 туру. Отож, основний та молодіжний склади команди з Кривого Рогу на матчі не прибудуть.

Відповідний лист на адресу "Волині" та "Прем`єр-ліги" надійшов сьогодні в обід від генерального директора "Кривбасу" О. Затулка.

Відповідно до положень статті 9 Регламенту УПЛ за неявку команди на матч без поважної причини їй зараховується технічна поразка 0:3, а команді-суперниці - технічна перемога 3:0. Арбітри матчу, делегат та інспектор федерації футболу у неділю виведуть на поле лише "Волинь" і за кілька хвилин буде засвідчена неявка на гру гостей.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>