Аби зібрати кошти на пам’ятник Бандери у Луцьку, створили благодійний фонд

Для спорудження пам'ятника Провіднику ОУН, національному Герою України Степанові Бандері в місті Луцьку, з ініціативи представників луцької громади створено благодійний фонд "Спорудження пам'ятника Степану Бандері у місті Луцьку" та відкрито рахунок для збору добровільних пожертв, повідомили у прес-службі обласної організації ВО "Свобода".

Очолови благодійний фонд народний депутат України Анатолій Вітів.

"Сьогодні, коли в Україні вже споруджуються пам'ятники Катерині Другій, Йосипу Сталіну та іншим катам українського народу, а українофоб Дмитро Табачник вириває сторінки нашої історії, забороняє вивчати українських Героїв та їхню боротьбу, патріотична волинська громада має дати належну відповідь ворогам нації. Поза всяким сумнівом, нею стане спорудження пам'ятника Степанові Бандері в обласному центрі Волині - краю, де зродилась УПА", - йдеться у партійній заяві "Свободи".

Анатолій Вітів закликав долучитися до доброї справи депутатів рад різних рівнів, усіх свідомих українців, волинян, яким не байдужа українська нація та українська ідентичність.

Розрахунковий рахунок для благодійних пожертв на спорудження пам'ятника Степанові Бандері в місті Луцьку: 26000118499001 у ВРВ АТ "Брокбізнесбанк", МФО - 300249, код ЄДРПОУ - 38691966.

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>