У Володимирі-Волинському водії працювали без зарплати

Володимир-Волинське АТП-10707 заборгувало своїм працівникам зарплату на суму 150 тисяч гривень. Внаслідок проведеної прокурорської перевірки з'ясувалося, що оплата праці на підприємстві проводиться нерегулярно, зі значними затримками. Спеціалісти обласного управління Укртрансінспекції виявили порушення закону, що забезпечує якість пасажирських перевезень. На підприємстві не дотримано вимог протипожежної безпеки. Виробничі й адміністративні приміщення, територія не відповідають санітарно-гігієнічним нормам. У кожному другому автобусі, який виїжджає на лінію, відсутні аптечки та вогнегасники.

Часто АТП порушує графік руху автотранспортних засобів, а іноді зовсім не здійснює перевезень за маршрутами. Після того, як роботу АТП перевірила прокуратура, працівники отримали у повному обсязі заборговану зарплату, а двом заступникам директора оголошено догани.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>