Шанси Огневич на перемогу ростуть

За підсумками другого півфіналу Євробачення до числа фіналістів потрапили виконавці з Угорщини, Азербайджану, Грузії, Румунії, Норвегії, Ісландії, Вірменії, Фінляндії, Мальти та Греції.

Перший півфінал відбувся 14 травня, в ньому брали участь представники 16 країн. У фінал вийшла українка Злата Огневич з піснею "Gravity", а також представники Молдови, Литви, Ірландії, Естонії, Білорусі, Данії, Бельгії, Росії та Нідерландів.

Без конкурсу до фіналу проходять учасники з країн-засновників конкурсу - Німеччини, Іспанії, Великобританії, Франції та Італії. Крім того, у фінальному турі бере участь представник країни-господарки конкурсу - Швеція. Фінал відбудеться 18 травня.

Тим часом букмекери підвищили шанси на перемогу Злати Огневич - за їхніми оцінками з третьої позиції вона перемістилася на другу. А за оцінками журналістів основна боротьба за перше місце розгорнеться між українкою Златою Огневи, росіянкою Діною Гаріповою і данкою Еммілі де Форест.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>