ФК “Волинь” отримав ліцензію на наступний сезон

Неодноразово у пресі писали про те, що низка клубів української Прем'єр-ліги не зможе пройти атестацію на наступний сезон через фінансові проблеми. До потенційних невдах відносили і футбольний клуб "Волинь", за який у 2013 році футболісти поки що грають безкоштовно. Борги із зарплати сягнули уже 4-5 місяців.

Проте нещодавно надійшла приємна звістка для вболівальників ФК "Волинь". Фінансові проблеми не завадять українським клубам отримати атестат на участь в наступному сезоні. Про це заявив віце-президент ФФУ Сергій Стороженко. Таким чином федерація пішла на зустріч клубам, аби допомогти їм зберегти професійний статус.

Разом з "Волинню" пройшов атестацію і "Кривбас", де ситуація взагалі катастрофічна. На базі клубу за борги відключили світло, а харчуються футболісти самостійно. Головний тренер команди Олег Таран заявив, що шансів, брати участь "Кривбасу" у наступному сезоні немає.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>