Екоінспектора звільнили за корупцію

Працівники СБУ за погодження прокуратури області склали протокол про вчинення корупційного правопорушення державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища на митній території Волинської області відділу екологічного та радіологічного контролю у пункті пропуску "Устилуг" Ягодинської митниці.

Посадовець отримав неправомірну вигоду від одного із підприємців за надання дозволу на ввезення на митну територію України секондхенду без наявності будь-яких товарно-супроводжуючих документів, повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Суд визнав державного інспектора винним у вчиненні корупційного правопорушення та призначив йому покарання у виді штрафу в сумі 850 гривень з конфіскацією в дохід держави незаконно отриманих коштів. Штраф правопорушник уже сплатив. Із займаної посади його звільнено.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>