Зробив паркан з…телевізорів

Ось така оригінальна загорожа в Олега ФІРКОВСЬКОГО

Ось така оригінальна загорожа в Олега ФІРКОВСЬКОГО

Олега Фірковського з Берестечка знають не лише в цьому славному містечку, а й у всьому Горохівському районі. А відомий молодий чоловік тим, що має золоті руки – вміє полагодити телевізори, комп’ютери, іншу техніку. Майже двадцять років займається улюбленою справою, тож люди з усіх куточків звертаються до нього по допомогу. За цей період назбиралося чимало не лише корисних запчастин, а й різного непотребу, від якого власники відмовляються.

– Часто у телевізорі виходить з ладу кінескоп, та щоб його замінити, потрібно заплатити вдвічі дорожче. Краще купити новий телевізор, – розповідає Олег. – Тож клієнти, почувши це, залишають непотрібний екран просто на подвір’ї – викинеш потім, кажуть. Раніше ми їх здавали на машину як брухт. А останнього разу водій відмовився брати, бо важко вантажити на причіп. Що ж робити з горою екранів на вулиці? От і вирішив змайструвати з них паркан.

На оригінальну телевізійну загорожу пішло аж 78 екранів. Виставлені вони у два ряди, міцно закріплені між собою дротом. Такий незвичайний паркан спускається аж до самої річки і охороняє від курей город родини.

– У Берестечко часто приїжджають туристи, то як бачать наші телевізори, стають біля них фотографуватися, – сміючись, додає мати Олега.

– А я нічого особливого у цьому не бачу, – каже син. – Просто з користю використав непотрібні речі. У кожного вдома є багато різного непотребу, варто лише включити фантазію – і можна зробити будь-яку дивовижу.

Руслана ТАТАРИН,

Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>