Почесним громадянином Волині може стати журналіст

Про те, щоб присвоїти відомому волинському журналісту та письменнику Володимиру Лису звання "Почесного громадянина Волині" клопочеться постійна комісія з питань духовності, релігій, освіти й науки, культури, засобів масової інформації. Відповідну пропозицію внесла колега по редакції газети "Волинь" і депутат обласної ради з фракції ВО "Батьківщина" Валентина Блінова, повідомили у прес-службі головного представницького органу Волині.

Разом з тим, депутати підтримали клопотання своїх колег з комісії з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов'язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, яка рекомендувала присвоїти звання "Почесний громадянин Волині" митрополиту Ніфонту та Катерині Ващук. Нагадаємо, згідно із Положенням рада визначає двох Почесних громадян Волині напередодні Дня незалежності України. Між тим, у 2008 році звання присвоїли трьом волинянам.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>