Ікона мироточить понад рік

На Прикарпатті в одному з найдревніших чоловічих монастирів - диво: у Манявському Хресто-Воздвиженському скиті уже понад рік мироточить образ Богородиці.

"Сльози" в очах Матері Божої люди побачили торік піж час великого посту. Відтоді ще більше потягнулися до Манявського скиту паломники. Просять помочі й отримують зцілення.

Мироточить древня ікона. Кажуть, її писали кілька століть тому за описом настоятеля цього монастиря, якому Діва Марія явилася у сні з пророчими словами. Вона попереджала про страшну хворобу - сибірку, яка косила людей.

Відтоді не раз Божа Матінка давала звістку людям. Нинішній настоятель отець Паїсій розповідає, що перші "сльози" в очах Діви він бачив у 2008-му році перед початком великої повені в краї. Пізніше образ мироточити перестав, а торік, під час великого посту, знову ікона "заплакала". Відтоді миро не висихає.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>