“Барселона” влаштує розпродаж гравців

Одразу десять гравців каталонської "Барселони" будуть виставлені на трансфер після закінчення сезону.

У число неугодних потрапили як футболісти першої команди, так і гравці, що знаходяться в оренді в інших європейських клубах і деякі представники кантери.

Майбутнього літа нове місце роботи доведеться шукати відразу трьом футболістам молодіжного складу: 21-річному захисникові Марку Муньєсе, 23-річному півзахисникові Джонатану Дос Сантосу, а також 21-річному хавбекові Серхі Роберто.

З оренди до складу каталонського клубу швидше за все не повернуться 23-річний захисник Андреа Фонтас - нинішній сезон проводить в "Майорці", 22-річний півзахисник Ісаак Куенка, на півроку позичений амстердамському "Аяксу", його колега по амплуа 27-річний Ібрахім Афеллай, що непогано прижився в німецькому "Шалі", а також 22-річний нападаючий Боян Кркіч, котрий другий рік проводить в оренді в італійських "Ромі" і "Мілані".

Крім того, в "чорний список" попали захисники першої команди 28-річний Адріано і 33-річний Ерік Абідаль. Змінити місце роботи доведеться і чемпіонові світу і Європи 31-річному нападнику Давіду Вільї, який втратив місце в основному складі.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>