В Iнтернет потрапило відео затримання п’яного Вітаса після ДТП (відео)

Захист російського співака Вітаса звернеться в поліцію з проханням провести перевірку законності дій співробітників правоохоронних органів, які, зі слів адвоката, після ДТП утримували артиста протягом п'яти годин в наручниках.

"Ми будемо звертатися до керівництва поліцейських, які проводили затримання Вітаса і закували його в наручники, а потім протягом п'яти годин тримали його в такому вигляді, не відводячи у відділення і даючи можливість оточуючим знущатися над ним", - повідомив адвокат співака Сергій Жорін в неділю.

Він нагадав, що його підзахисного було затримано 10 травня на площі перед входом до ВВЦ за те, що він збив жінку-велосипедистку.

В результаті ДТП потерпілу було госпіталізовано.

Повідомляється, що поліція планувала оглянути машину, щоб перевірити відомості, що надійшли від очевидців, про те, що після скоєння ДТП водій вийшов з авто і почав розмахувати пістолетом. У відділі поліції він добровільно віддав муляж пістолета Макарова.

 

 

Відео:

watch?feature=player_embedded&v=Yt9v1oN_HvM

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>