Українця оштрафували за образливий плакат проти Януковича (фото)

Миколаївський активіст Анатолій Ільченко заплатить 51 гривню за те, що назвав Президента України Віктора Януковича козлом.

Учора в Шевченківському районному суді міста Києва під головуванням судді Володимира Бугиля відбулися два засідання, на яких розглядалися два адміністративні протоколи проти Анатолія Ільченка. Ільченко звинуватили в порушенні порядку організації і проведення масових заходів. По одній із статей чоловіка виправдали.

Проте суддя визнав словосполучення «Янукович козел» нецензурною фразою і оштрафував Ильченка на 51 гривню, повідомляє телеканал новин «24».

10 травня Анатолій Ільченко прогулювався в центрі столиці з плакатом, на якому було написано «Янукович козел». Міліція зібралася навколо чоловіка, проте не затримала його. На мешканця Миколаєва був складений протокол про адміністративне правопорушення.

До речі, в Ялті до приїзду Віктора Януковича місто обклеїли плакатами з фотографіями Президента і прем'єр-міністра. Внизу під плакатами – з написами типу «Кради шапки - станеш президентом», «Хайль Путін» і «Ботай по фене – и я тебя услышу".

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>