На Рівненщині пенсіонерка зарубала гостю

Напередодні Дня Перемоги 72-річна жителька села Плоска Острозького району Олена садила городину. На поміч старенькій прийшли родичі та сусіди. По закінченні робіт вдячна господиня влаштувала застілля. Пообідавши, всі гості розійшлися по домівках, окрім Марії, яка залишилася посидіти з хазяйкою. Згодом між жінками виник конфлікт. Розлючена господиня схопила сокиру та почала наносити удари гості. Внаслідок інтенсивної кровотечі, множинних рубаних ран обличчя та кінцівок Марія померла на місці. Зрозумівши, що вона накоїла, Олена вибігла з хати й стала кликати на допомогу. На крик вибігли сусіди, побачивши в оселі закривавлене тіло, викликали "швидку".

Наразі Олена затримана, щодо неї розпочате кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі, розповідають у міліції. Що ж стало причиною конфлікту наразі з'ясовують правоохоронці.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>