Митрополит Ніфонт і політик Катерина Ващук можуть стати почесними громадянами Волині

Таку пропозицію вніс голова обласної ради Володимир Войтович під час розгляду питання "Різне" на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов'язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, повідомили у прес-службі обласної ради.

"Вважаю цих людей достойними носити таке високе звання, - зауважив керівник представницької влади в області. - Їх підтримують і серед громадськості".

Постійна комісія одногоголосно підтримала пропозицію голови обласної ради і виступила з клопотанням про присвоєння звання "Почесний громадянин Волині" Василю Андрійовичу Солодусі (керуючий Волинською єпархією УПЦ, митрополит Волинський і Луцький Ніфонт) та Катерині Тимофіївні Ващук (народний депутат України). Проект рішення буде внесено на одній з наступних сесій обласної ради.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>