Весільна подорож світом – автостопом

Богдан та Зіна Матковські вирішили оригінально провести свій "медовий місяць". Молодятам забаглося помандрувати світом автостопом! В результаті їхня подорож розтягнулася на півтора року - подружжя відвідало 16 країн і нещодавно повернулося додому.

 

Богдан - дипломований хімік, уродженець Коломиї, Зіна - магістр психології, киянка. Ці молоді люди познайомилися на археологічних розкопках в Ольвії і зрозуміли, що створені один для одного. Закохані подали заяву у РАГС, тим часом придбали необхідне спорядження, розрахувалися із роботи і, вже маючи штампи у паспорті, подалися у мандри. Попереду чекала найромантичніше весільна авантюра, адже вони гайнули у "медовий місяць" в Азію автостопом через Балкани.

Вирушили молодята з України через Румунію, а поверталися додому вже із Тунісу. Бюджет півторарічної подорожі, яка охопила 16 країн, склала всього 5 тисяч доларів США. Закохані зізнаються, що економили буквально на усьому. За майже півтисячі днів, що пробули за кордоном, вони лише кілька разів зупинялися у готелях, а спали переважно у наметі, який брали зі собою, чи у гостинних іноземців, котрі запрошували на нічліг. Харчувалися дуже скромно. Зізнаються, що найважче було у Камбоджі та Кіпрі, де все дуже дороге. Зокрема, у Кіпрі їхня "дієта" складалася в основному з бананів, хліба, молока та іспанського вина. Найдовше часу Матковські провели у Грузії - 5 місяців, найменше в Шрі-Ланці - лише близько доби. За час мандрівки встигли познайомитися з різними культурами, багато чому здивуватися. Захоплено розповідають про культуру сімейного виховання у Лаосі, де діти ніколи не плачуть, та старовинні традиції Китаю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>