У центральному парку Луцька відкрили маршрут для екстремалі

Еколого-туристичну стежину здоров'я з елементами альпінізму відкрили у Центральному парку культури та відпочинку Луцька імені Лесі Українки. Цей туристичний об'єкт - пов'язаний комплекс перешкод різної складності. Вони розміщуються на певній висоті над землею. Для відвідувачів створені умови близькі до екстремальних. Ініціювали реалізацію туристично-спортинвого проекту у парку члени громадської організації "Альпініст" на чолі з майстром спорту України зі спортивного туризму Олександром Оришком. Під час відкриття стежини Луцький міський голова Микола Романюк подякував Олександру Оришку за ідею.

- Це хороший об'єкт. Хочу побажати, аби побільше молодих людей тут проводили свій вільний час. Я зі щемом у серці дивлюся на це спорядження, бо колись займався туризмом і є кандидатом у майстри спорту, - зазначив Микола Ярославович.

Свої слова міський голова підтвердив і ділом. Після перерізання червоної стрічки Микола Романюк надягнув необхідне спорядження й одним з перших подолав маршрут з усіма перешкодами.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>