П’яний відвідувач вирішив поспати у ломбарді

Біля 20-ї години, будучи вже добряче напідпитку, 19-річний мешканець Нововолинська хлопець завітав до ломбарду. Співпрацювати як із клієнтом парубку було відмовлено, враховуючи його нетверезий стан та відсутність особистих документів. Тож "на знак протесту" молодик у приміщені ломбарду вмостився спати на стільцях. Спроба персоналу порозумітися з хлопцем виявилася невдалою. В приступі гніву, використовуючи ненормативну лексику, молодий чоловік пообіцяв розібратися з кожним, а наприкінці запевнив, що "звільнить усіх з роботи", повідомляє сайт УМВС України у Волинській області.

Коли ситуація із нетверезим та сварливим відвідувачем стала загрозливою для працівників закладу, адміністратор скористалася "Тривожною кнопкою". Наряд Державної служби охорони Нововолинського МВ ДСО при УМВС України у Волинській області, який прибув на виклик, вмить втихомирив молодика.

Затриманого хулігана доставили до нововолинського відділу міліції. Попередньо хлопцю інкримінують адміністративне покарання, передбачене ст. 173 та 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>