У Луцьку – міжнародний волейбольний турнір

Щороку, вже 29 років поспіль, в Луцьку проводиться Міжнародний турнір з волейболу серед дівчат, присвячений Перемозі у Великій Вітчизняній війні. Цього року участь у ньому візьмуть команди, сформовані з гравців 1998-1999 та 2000-2001 років народження.

Цьогоріч змагання відбуватимуться з 8 по 11 травня. Відкриття відбудеться сьогодні о 17:30 в обласній дитячо-юнацькій спортивній школа.

Участь у змаганнях братимуть команди з Республіки Білорусь (міста Брест, Гродно та Мозир), з Російської Федерації (Москва), з України (Полтава, Вінниця та Луцьк). Всього очікується більше 200 учасників.

Організаторами заходу є управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, обласна дитячо-юнацька спортивна школа та обласний благодійний фонд "Рідна Волинь".

Переможців та призерів турніру нагородять кубками, медалями, дипломами від організаторів змагань і пам'ятними сувенірами з логотипом міста та турніру - від фонду "Рідна Волинь".

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>