Серійного грабіжника допомогли затримати свідки злочину

26-річного мешканця міста Володимир-Волинський затримали "на гарячому" під час скоєння пограбування. Молодик на маршрутному таксі приїхав до сусіднього Нововолинська. Надвечір спритник на зупинці громадського транспорту зухвало зірвав у жінки з вуха золоту сережку і почав утікати. Свідками злочину стали Володимир та Руслан. Оскільки на вулиці було ще видно (подія відбулася близько 19-ї години), вони почали переслідувати зловмисника. Однак він встиг забігти у маршрутне таксі міжміського сполучення, яке саме від'їжджало. Опинившись у салоні, він попросив водія не зупинятися: пояснив, що наздоганяють хулігани, які хочуть його побити.

На щастя, в автобусі перебував оперуповноважений Нововолинського міського відділу УМВС України у Волинській області Валерій Вавілов. Міліціонер відразу запідозрив щось нехороше і, представившись, попросив водія зупинити транспорт. Після цього, застосувавши прийоми рукопашного бою, власним паском зв'язав зловмисника.

Після затримання міліціонер зателефонував до чергової частини міського відділу і повідомив про ситуацію, яка склалася. З'ясувалося, що за кілька хвилин до цього у міліцію із заявою про пограбування звернулася сама потерпіла. На місце події вирушила слідчо-оперативна група, тож відразу провели необхідні першочергові заходи.

Відносно грабіжника обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Він може потрапити за ґрати на строк від чотирьох до шести років, повідомили в СЗГ УМВС у Волинській області.

За затримання зловмисника начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук вручив Валерію Вавілову премію, а чоловікам за допомогу - годинники із гравіюванням "За охорону громадського порядку".

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>