Володимиру Кличку все-таки дозволять виступити на Олімпіаді

Чемпіон світу по боксу в суперважкій вазі по версіях WBA, WBO, IBF і IBO українець Володимир Кличко зможе взяти участь в Олімпійських іграх 2016 року, столицею яких буде бразильське Ріо-де-Жанейро.

Кличку можуть дозволити виступити на літніх Олімпійських іграх, про це німецькому інформаційному агентству Sport-Informations-Dienst заявив прес-секретар Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA) Себастьян Жийо.

За його словами, організація зацікавлена в участі українського боксера в Олімпіаді-2016, а його вік не послужить тому перешкодою.

"Ми знаємо про мрію Володимира Кличка боксувати на Олімпіаді. Якщо боксер досяг свого 40-річчя за декілька тижнів до старту Ігор, він все ще є частиною програми AIBA. Так що ми сподіваємося на подальші переговори з Володимиром", - заявив Жийо.

У боксерському турнірі Олімпіади-2016 АIBA має намір дозволити виступити і професійним спортсменам у віці від 19 до 40 років, а українець відсвяткує 40-річчя 25 березня 2016 року за три з половиною місяці до старту змагань.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>