Прийдешнє літо буде складним для сердечників

Нинішнє літо, схоже, буде непростим для сердечників, діабетиків і людей з хронічними захворюваннями. Синоптики прогнозують, що воно буде довгим і дуже жарким - ще більше спекотливим, ніж попереднє. Лікарі вже зараз радять людям, у яких є хронічні захворювання, уважніше стежити за здоров'ям, повідомляє УКРІНФОРМ.

"Люди, які мають хронічні захворювання, найуразливіші до зміни кліматичних умов. Тому їм необхідно контролювати показники здоров'я і робити акцент на питному режимі. Краще пити негазовану воду і вживати велику кількість фруктів і овочів", - заявив головний лікар Київського міського центру здоров'я Отто Стойка.

У той же час головний лікар відзначив, що в зоні ризику знаходяться люди, що страждають серцево-судинними захворюваннями, захворювання нирок і цукровим діабетом.

"Людям з хронічними хворобами важче адаптуватися до зміни клімату і довкілля. Хворим з цукровим діабетом слід особливо уважно стежити за показниками цукру в крові, а також бажано перед початком жари проконсультуватися з лікарем з приводу узгодження графіку прийому ліків", - відмітив Стойка.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>