У Колках знайшли тіло одного з братів, зниклих перед новим роком

У селищі Колки Маневицького району Волинської області на річці Стир знайшли тіло 10-річного хлопця, який з братом зник на річці ще 29 грудня минулого року. Дітлахи пішли кататися на санчатах, які пізніше знайшли біля річки.

Тіло дитини спливло і застрягло в гілляках неподалік того місця, де хлопці зникли. Про це на Гарячу лінію ВолиньPost (www.volynpost.com) повідомив один з читачів.

Йдеться про старшого з двох хлопців -10-річного Олександра. Як уточнив телефоном автор цього повідомлення, мешканець Колок, тіло випливло і застрягло у гілках край берега після того, як біля цього місця пройшов моторний катер. Знайшли тіло близько 11:00. Зі слів чоловіка, тіло оглянули експерти і зробили висновок: ознак насильницької смерті немає. Того ж дня, у п’ятницю, 26 квітня, хлопця похоронили.

В управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій Волині підтвердили інформацію про те, що 26 квітня у Колках знайшли тіло хлопця, який зник 29 грудня. Після того як тіло хлопця виявили, люди викликали рятувальників. На місці працювали водолази аварійно-рятувального загону, які також провели пошуки тіла іншого хлопця, проте його не знайшли.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>