Волинь отримає 50 мільйонів гривень на пренатальний центр

Експертна комісія державного агенства з інвестицій та управління національними проектами України прийняла рішення про виділення у 2013 році 50 мільйонів гривень з держбюджету на будівництво Волинського обласного перинатального центру у Луцьку.

Позитивному вердикту передувала тривала і копітка підготовча робота з погодження медичних, будівельних та фінансових документів.

Крім запланованих у 2013 році коштів державного бюджету, на створення перинатального центру у Луцьку також передбачено 7,5 млн грн з обласного бюджету. За перший квартал уже освоєно 5172,853 тис. гривень. Роботи інтенсивно виконує «Луцьксантехмонтаж-536», аби вчасно здати об’єкт в експлуатацію у 2014 році. У випадку повного освоєння державних капвкладень, передбачених на 2013 рік, до завершення бюджетного року, експертна комісія повернеться до розгляду питання про фінансування перинатального центру в Луцьку з можливістю додаткових асигнувань, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>