В Італії вже полюють на політиків

Раніше у неділю, 28 квітня, в результаті стрілянини перед палацом Кіджі поранення отримали двоє карабінерів і випадкова перехожа. Поранена жінка виявилася вагітною.

Стрілянина сталася в той час, коли новий уряд Енріко Летті приймав присягу в президентському палаці приблизно за кілометр від будівлі уряду.

Зі свого боку, міністр внутрішніх справ Італії Анджеліно Альфано повідомив, що стрілянина біля урядового палацу в Римі розглядається як окремий інцидент.

"Попереднє розслідування інциденту припускає, що його можна розглядати як окремий акт насильства", - сказав він журналістам.

За словами Альфано, немає приводів для занепокоєння щодо ситуації з безпекою в Італії в цілому. Тим не менш, міністр додав, що на об'єктах, які можуть стати потенційною метою нападу, посилена безпека.

Поліція Риму заарештувала стрілка - ним виявився 49-річний безробітний, який імовірно страждає психічним захворюванням, повідомляє ТСН. За словами чоловіка, він хотів стріляти по політиках.

 

Відео: watch?feature=player_detailpage&v=Ag7aEYYoU6k

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>