Судитимуть паліїв, які знищили елітне авто бізнесмена у Володимирі-Волинському

Прокуратура області затвердила обвинувальний акт та направила до суду кримінальне провадження щодо підпалу автомобіля бізнесмена та одного із кандидатів у депутати на останніх виборах до Верховної Ради Сергія Ковальчука.

Авто "Тойота Секвойя", на якому їздив бізнесмен, згоріло в ніч з 10 на 11 січня у дворі будинку на вулиці Ковельській у місті Володимир-Волинському, де він мешкає. Вогонь пошкодив бампер, капот, двигун та частково салон транспортного засобу. Камери спостереження зафіксували трьох чоловіків, які здійснили підпал.

Хід досудового розслідування, яке здійснювало Слідче управління УМВС України у Волинській області, перебував під контролем обласної прокуратури. У результаті проведених оперативно-розшукових та негласних слідчих дій було встановлено особи громадян, причетних до вчинення підпалу. З'ясувалося також, що підпал був здійснений трьома виконавцями на замовлення четвертої особи. Через одного із виконавців за вчинення підпалу замовник передав паліям винагороду у розмірі трьох тисяч доларів, повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>