Дожилися: “Волинь” гордиться нічиєю з аутсайдером

"Волинь"-"Металург" З. - 0:0

"Волинь": 1. Старцев, 3. Сімінін - к, 14. Масло, 6. Шиков, 5. Занєв, 18. Приндета, 90. Пилипчук, 57. Щедрий (10. Бікфалві, 46), 29. Кінаш, 89. Лопес (19. Бабир, 72), 2. Овонікоко (11. Савич, 46).

"Металург" З.: 12. Грдлічка, 39. Опанасенко, 17. Нестеров, 4. Матеус, 13. Коротецький, 9. Гавриш, 5. Йокіч, 2. Сахневич, 21. Штурко (37. Лазарович, 61), 8. Ібраімі (10. Жуніор, 46; 18. Слім, 90+1),Ю 19. Рудика - к.

Попередження: Лопес (18), Шиков (51), Кінаш (60) - Рудика (53), Лазарович (68), Слім (90+3).

До матчу із запорізьким "Металургом", який мав надзвичайно важливе турнірне значення для "Волині", луцьку команду готував виконуючий обов'язки головного тренера Анатолій Пісковець. Новий наставник раніше працював із дублем і привніс у роботу головної команди деякі свіжі віяння. Зокрема шанс зіграти в "основі" нарешті випав молодому півзахиснику Артему Щедрому та Ярославу Кінашу. Також значних змін зазнала тактична схема "Волині". Команда на матч з "Металургом" вийшла з двома опорниками. Несподівано на цій позиції з'явилися Кінаш та Сергій Пилипчук. Ну і найголовніше на поєдинок з аутсайдером "Волинь" дозволила собі небачену для часів Анатолія Демяненка розкіш - цілих два нападника у стартовому складі. Причому роль форварда поруч з Обойомі Овонікоко приміряв на себе Рамон Лопес. Але це й всі зміни, які поки що вдалося помітити. Головного змінити не вдалося - саму гру команди чи хоча б бажання грати.

Матч однозначно слід занести в актив запорізького "Металурга". Не особливо обтяжені відповідальністю за результат гості виглядали більш вмотивованими, ніж господарі поля, над якими реально зависла загроза втратити прописку в елітному українському дивізіоні. Якщо реально оцінювати стан "Волині", то за класом зустрілися рівні команди, й вирішальним фактором було саме налаштування на гру. "Волинь" хоч і грала у два нападники, але це було зрозуміло хіба що теоретично, бо за 45 хвилин лучани жодного разу так і не пробили у сторону воріт "Металурга". Перший удар відбувся аж на 64-ій хвилині, і кілька сотень глядачів, які зібралися на стадіоні, саркастично зустріли його гучними оваціями. Але жодного реального шансу забити у цьому матчі у "Волині" так і не було.

"Металург" у цьому плані виглядав переконливіше. Ще у першому тамймі капітан запоріжців Сергій Рудика мав два непогані шанси відзначитись. На старті матчу він трохи неточно пробивав головою, а перед свистком на перерву Максим Старцев врятував "Волинь", "потягнувши" м'яча з-під поперечки. За 13 хвилин до завершення матчу Сергій Рудика однозначно мав виводити "Металург" вперед, після того як арбітр призначив 11-метровий у ворота господарів поля за гру рукою у штрафному майданчику. Але удар Рудики ногою парирував Старцев. У підсумку - нудна нульова нічия. Уже п'ять матчів поспіль "Волинь" елементарно не може забити бодай один гол. Проте поєдинку Анатолій Пісковець перебував у при піднятому настрої і відзначив нічию з "Металургом" як дуже позитивний результат.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>