Волинянам автоматично відшкодували майже 55 мільйонів гривень ПДВ

Це 44,7 відсотка від отриманої бюджетної компенсації з ПДВ волинським підприємствам з початку 2013 року Всі суми ПДВ, що відшкодовані "автоматом", отримали експортери - підприємства реального сектору економіки. Відповідати критеріям для автоматичного відшкодування ПДВ цілком під силу чималій кількості представників волинського бізнесу, повідомили у секторі взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

"Варто лише приділити більше уваги соціальним пріоритетам у корпоративній політиці власників бізнесу, наприклад легально здійснювати оплату праці на рівні не менше 2,5 мінімальних заробітних плат. Саме цей момент для більшості підприємств - найбільша перешкода", - заступник голови ДПС у Волинській області Інна Степанюк.

А щоб уникнути несподіваних ризиків фахівці Міндоходів радять скористатися ще одним сервісом - "аналіз моделей господарських операцій підприємств з іноземними інвестиціями". Завдяки цьому сервісу менеджери підприємств дізнаються про потенційні ризики, що можуть виникнути в результаті укладання господарських угод із ймовірними діловими партнерами в Україні. Саме професійна інформація від експертів Міндоходів про реальні умови бізнес-діяльності в українських реаліях та особливості національного законодавства гарантує неупереджене і справедливе застосування норм законодавства. Як результат - рівні конкурентні умови сприятимуть суттєвому покращенню інвестиційного клімату в Україні та мінімізують корупційні прояви.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>