У Луцьку утворять живе серце

У неділю, 28 квітня, в обідню пору на Театральному майдані Луцька понад 300 волонтерів благодійної акції "Серце до серця" утворять "живе серце" і таким чином візьмуть участь у встановленні Всеукраїнського рекорду.

Така ж сама акція відбудеться в більшості регіонах України. Спостерігати за тим, як волонтери по всій країні утворюватимуть "живі серця" будуть представники Державного реєстру рекордів України.

Організатори благодійної акції "Серце до серця" мають намір встановити Всеукраїнський рекорд з найбільшої кількості "живих сердець", водночас утворених в більшості обласних центрах України.

Додатково інформуємо, що в день фіналу акції, 28 квітня, волонтери збиратимуть кошти у скриньки в торгових центрах, магазинах, супермаркетах та в інших установах, а також в парках, скверах, на вулицях, площах, майданах Луцька.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>