Під час аборту померла мама двох дітей

Фатальною обернулася третя вагітність для 27-річної Тетяни Гезей, мешканки Прикарпаття. Жінка на 18 тижні відчула себе погано, тож звернулася до медиків. Ультразвукове дослідження показало: плід завмер. Під час планової "чистки" загинула і молода жінка.

Рідні звинувачують в трагедії медперсонал Івано-Франківського обласного перинатального центру, де і проводили "штучний аборт" Тетяні. Мовляв, жінка була здоровою, на самопочуття ніколи не скаржилася, та й двох своїх дітей (дівчаткам нині сім і чотири рочки) народжувала без ускладнень. До операції її готували два дні. Здавалося б, було достатньо часу, аби добре обстежити і попередити найгірше. Однак в день хірургічного втручання щось пішло не так. Версія вдівця: Тетяна не витримала анестезії. Версія медиків: операція пройшла вдало, а пацієнтка померла, уже прийшовши до тями після наркозу - від потрапляння навколоплідних вод у легені і кров.

Що чи хто насправді винен у трагедії, має встановити експертиза. Її результати обіцяють оприлюднити через місяць. Тоді назвуть і час смерті, аби впевнитися: Тетяна померла відразу після початку операції чи через півтори години "реанімації".

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>