У Володимирі-Волинському звіряче вбивство пенсіонерки на сексуальному грунті

Тіло пенсіонерки 1927 року народження у її помешканні у Володимирі-Волинському знайшла соціальна працівниця, яка приходила кілька разів на тиждень допомагати старенькій по господарству, приносила їй продукти та ліки. Картина у квартирі була жахлива - усі речі були розкидані й перевернуті догори дном. Загибла була повністю голою лежала на ліжку.

У короткий термін правоохоронці затримали підозрюваного. Як розповів начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук, ним виявився 22-річний сусід старенької, який винаймав квартиру у її будинку. На Волинь раніше судимий за крадіжки хлопець приїхав з Луганщини. Він мав специфічний образ життя, а простіше кажучи намагався шахраювати. Хлопець намагався видавати себе за знахаря. У лісах поблизу міста вишукував якісь корінці та рослини, й продавав їх довірливим людям як помічні від різних хвороб.

У день вбивства хлопець постійно пив, і як каже, сам не може пригадати, чому опинився у квартирі сусідки. З нею пересікався колись лише одного разу. Бабуся просила його викликати швидку допомогу, коли у неї трапився гіпертонічний криз. Загалом сусіди кажуть, що баба Віра на свій вік була ще досить жвава. Навіть в останній свій день виходила на вулицю, щоб поприбирати на клумбі.

З плутаних розповідей затриманого випливає, що він задушив свою жертву її ж кульбою. Потім зняв з мертвого тіла золоті сережки та ланцюжок з хрестиком, також забрав чотири гривні. Зі слів убивці, проспавшись після скоєного, він подумав, що це все йому наснилося, але побачені у своїх речах прикраси повернули його до реальності.

Як кажуть у міліції, є всі підстави вважати, що нелюд поглумився над пенсіонеркою або ще при житті, або вже після вбивства. Аби встановити істину проводяться усі необхідні експертизи.

Після вбивства хлопець здав золоті сережки у ломбард, за що отримав тисячу гривень. Далі зловмисник попрямував до Львова розважатися, де й спустив за ніч усі гроші. Це була остання гулянка хлопця на наступних 15 років. Адже у Львові його затримали правоохоронці. Нині за рішенням суду йому обрано запобіжний захід - арешт на 60 діб.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>